Alles rond het thema uitvaart in Heerlen

Crematorium Heerlen

De volgende informatie wordt u aangeboden door Crematie.com, een site van uitvaartonderneming Top Uitvaarten.

Aan de rand van het Imstenraderbos en toch vlakbij de stad; midden in het typisch glooiende landschap van Limburg ligt Crematorium Heerlen. Dit sfeervolle crematorium heeft prettige ruime vertrekken, waarin veel natuurproducten zijn gebruikt. Zo is er een warme inrichting ontstaan.

Voor iedereen; van honderden gasten tot kleine besloten kring
Wij vinden het heel belangrijk dat uw wensen zo goed mogelijk worden nageleefd. Crematorium Heerlen heeft daarom ook twee verschillende aula’s. Een grote waar we circa 400 mensen in kunnen ontvangen en een kleinere voor ongeveer 70 personen. Wij bieden dus ruimte aan zowel een kleine intieme als een grotere uitvaart. We streven er altijd naar om de afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken, omdat we weten dat een waardevolle herinnering hieraan u echt verder kan helpen in het rouwproces. Wij staan u hierin graag voor, tijdens en na de uitvaart bij.

Soms zit het grote verschil juist in de kleine dingen
Muziek speelt vaak een grote rol in de uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat dit goed geregeld is en de plechtigheid daardoor vloeiend verloopt. We bieden ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld video of film af te spelen en wanneer u zelf muziek zou willen maken hebben we een goeie installatie. Als u dat fijn vind kunnen we van het afscheid een film- of geluidsopname maken zodat u de dag later nog eens in alle rust kan afspelen. Omdat soms niet iedereen bij een uitvaart aanwezig kan zijn biedt Crematorium Heerlen de mogelijkheid om de plechtigheid live en via een beveiligde internetverbinding te volgen.


Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Crematorium Heerlen:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Uitgebreid
Een complete uitvaart met gebruik van aula voor de crematieplechtigheid en koffiekamer.

Heeft u interesse in een crematie bij Crematorium Heerlen? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).

Deze informatie wordt u aangeboden door Crematie.com.


Contact

Bezoekadres  :  Imstenraderweg 10
6422 PM  Heerlen
Postadres  :  Imstenraderweg 10
6422 PM  Heerlen
E-mail  :  info@crematie.com
Web  :  www.crematie.com
Telefoon  :  Overlijdensmeldingen: 088 84 88 227 (dag en nacht) voor overige vragen bel: 045-541 7755

Foto's:

Overlijden in regio Heerlen melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206