Alles rond het thema uitvaart in Heerlen

Condoleance Heerlen

De meeste condoleances worden gehouden in een van de koffiekamers van crematorium Heerlen. Maar er zijn ook tal van andere mooie sfeervolle, niet uitvaartbranche gerelateerde locaties waar je de condoleance kan houden.

Een persoonlijk afscheid regelen in Heerlen. Bel vrijblijvend met Top Uitvaarten op telefoonnummer: 088 - 605 1206

Crematorium Heerlen beschikt over twee koffiekamers waar de condoleance gehouden kan worden. Het crematorium heeft een eigen moderne keuken waardoor de keuze op het gebied van de catering heel groot is. Van een mooie koffietafel tot een borrel met warme hapjes en drankjes en van een buffet met tapas tot een high tea met zoete lekkernijen.

Uitvaart in hotel, restaurant of café

Het is natuurlijk ook mogelijk om de condoleance te houden op een heel andere locatie dan een uitvaartbranche locatie. Denk bijvoorbeeld aan een café, kroeg of een restaurant in Heerlen. Je uitvaartverzorger kan je hepen om alles precies zoals als jij het wil te regelen omdat je als nabestaande in de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart al druk genoeg bent. De meeste horecagelegenheden stellen hun bedrijf beschikbaar voor een condoleance.

Hotel van der Valk in Heerlen heeft zelfs een speciaal arrangement voor een condoleance. Zo kan iedereen in een sfeervolle ruimte samen zijn en er herinneringen ophalen. Een bijkomend voordeel is dat mensen die van ver komen kunnen overnachten in het hotel.

Online condoleren

Tegenwoordig maken veel nabestaanden een online condoleanceregister aan. Daar stellen ze belangstellenden in de gelegenheid om hun gevoelens en condoleances te delen. Je kan een condoleanceregister op Condoleance.nl plaatsen. Dit is kosteloos en eenvoudig. Omdat Condoleance.nl hét nationaal condoleanceregister kent bijna iedereen de site.

Overlijden in regio Heerlen melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206