Alles rond het thema uitvaart in Heerlen

Wat kost een uitvaart in Heerlen

De kosten van de uitvaart is een veelbesproken onderwerp. Dat is niet zo vreemd want de tarieven van uitvaarten kunnen per uitvaartorganisatie duizenden euro’s verschillen. Veel grote traditionele uitvaartorganisaties zeggen dat een gemiddelde uitvaart 7.000 euro kost. Maar exact diezelfde uitvaart van dezelfde kwaliteit kan je ook regelen voor minder dan de helft van het geld. Je heel even verdiepen in de kosten kan heel wat geld schelen.

Een uitvaart regelen voor een eerlijk tarief. Neem vrijblijvend contact op met Top Uitvaarten en vraag ons gerust naar onze tarieven. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 088 - 605 1206.

Waarom zijn er zulke grote verschillen in de tarieven terwijl het gaat om dezelfde kwaliteit van diensten en producten? Er zijn een aantal zaken die ervoor gezorgd hebben dat de tarieven zo verschillen. In het nog recente verleden was het in de uitvaartbranche de gewoonte om vooral niets te publiceren over de tarieven. Mensen vroegen er ook niet heel vaak naar en daardoor konden uitvaartorganisaties hele hoge tarieven rekenen. Veel grote traditionele uitvaartbedrijven zijn eigenlijk nog een beetje gewend aan de tijd dat de uitvaartbranche weinig transparant was. Daar komt bij dat deze uitvaartbedrijven beschikken over veel vastgoed en grote wagenparken. Dat alles kost uiteraard veel geld dat wel terugverdiend moet worden.

Bijna iedereen koopt tegenwoordig producten en diensten online. Dat telt ook voor mensen die een uitvaart moeten regelen. In de afgelopen jaren zijn er daardoor ook nieuwe uitvaartbedrijven in de markt gekomen die helemaal werken zoals mensen dat nu verwachten. Ze zijn heel open over hun tarieven en die kan je gewoon op hun site bekijken. Daardoor heb je vooraf inzicht in de kosten en voorkom je dat je 8.000 euro betaalt voor exact hetzelfde afscheid wat je ook had kunnen regelen vanaf 4.750 euro. Veel van de moderne nieuwe uitvaartbedrijven werken samen. Daardoor kunnen ze faciliteiten, mensen en bijvoorbeeld rouwauto’s delen. Dit maakt dat deze bedrijven veel minder kosten maken en jij als consument dus ook een veel lagere rekening krijgt. Een van die moderne uitvaartbedrijven die ook in Heerlen actief is, is Top Uitvaarten. Op de website van Top Uitvaarten heb je direct een overzicht van de kosten en je kan ook altijd en vrijblijvend bellen met vragen over de tarieven van jouw specifieke wensen. Bel daarvoor met telefoonnummer 088 – 848 82 27 (24/7)

Online uitvaart kostencalculator

Op Uitvaart.nl kan je heel snel zien wat de uitvaart naar jouw wensen gemiddeld genomen zal kosten. De uitgebreide kostencalculator maakt gebruik van de tarieven die uitvaartondernemers in Nederland gemiddeld berekenen voor hun diensten.

Overlijden in regio Heerlen melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206